Filippiiniläinen DJ kuoli traagisessa moottoripyörän törmäyksessä sähköpylvään kanssa Patongissa

Patong-

Kello 4, 06. helmikuuta 25, Patongin poliisit saivat kuolemaan johtaneen onnettomuuden raportin filippiiniläisestä DJ:stä moottoripyörällä, joka törmäsi sähköpylvääseen Aspery-hotellin edessä Patong Beach Roadilla, Kathussa, Phuketissa.

Vastauksena onnettomuuteen Patongin poliisi ja hätäpalvelut lähetettiin tutkimaan ja löysivät filippiiniläisen miehen ruumiin, jolla oli vakava päähaava. Poliisin tiedotteen mukaan lähistöltä löytyi punaharmaa moottoripyörä, joka törmäsi sähköpylvääseen.

Tämän seurauksena Patongin hätäpalvelut siirtivät ruumiin Patongin sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Poliisitutkinnassa havaittiin, että ruumis tunnistettiin julkisesti vain Mr. Alleniksi, 48-vuotiaaksi filippiiniläiseksi DJ:ksi baarissa Soi Banglassa Patongissa.

Tuntematon todistaja kertoi poliisille, että Allen ajoi moottoripyörällään Patong Beachiltä ja meni Patong Beach Roadille ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen. Seurauksena Allen putosi moottoripyörästään, mikä vei hänen henkensä.

Aluksi poliisi vei moottoripyörän Patongin poliisiasemalle ja koordinoi Filippiinien suurlähetystön kanssa ilmoittaakseen uhrin perheelle hänen kuolemastaan.

Tässä artikkelissa on käytetty arkistokuvaa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.