Ei ulkomaista mafiaa Phuketissa, sanoo Phuketin kuvernööri

Phuket -

Phuketin kuvernööri on vahvistanut hänen mukaansa, ettei Phuketissa ole ulkomaista mafiaa.

Asia tuli ilmi, kun paikalliset poliitikot olivat ilmaisseet huolensa Thaimaan sosiaalisessa mediassa ulkomaalaisista, jotka ovat asuneet Phuketissa pitkään ja saattavat käyttäytyä mafiana.

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat kertoi Phuket Expressille, että "Jokainen, joka oleskelee Phuketissa ja harjoittaa laitonta toimintaa tai harjoittaa laitonta liiketoimintaa, on kohdattava korkeimmat lailliset rangaistukset."

”Viime aikoina ulkomaalaisia ​​on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä ja kuuluisalla Naka Weekend Market Wichitillä. Heidät löydettiin laittomista töistä, kuten matkaoppaista, mutta he eivät olleet mafiaa. Kuvernööri Sophon lisäsi.

– Thaimaan viranomaiset tutkivat ulkomaalaisia, jotka käyttäytyvät epäilyttävästi, ennen kuin he ilmoittavat suurlähetystölleen taustatarkistuksia varten. Kaikki, joilla on tietoa ulkomaalaisista, jotka harjoittavat laitonta liiketoimintaa, ilmoittakaa tästä asianmukaisille Thaimaan viranomaisille", kuvernööri Sophon selitti.

"Sikäli kuin tiedämme, Phuketissa ei ole ulkomaista mafiaa. Kuitenkin siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että löydämme heidät, olemme valmiita tukahduttamaan ja poistamaan heidän läsnäolonsa Thaimaassa”, kuvernööri Sophon vahvisti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ryhmän venäläisiä miehiä väitetään uhkaavan venäläistä paria ja vetävän heidät pakettiautoon vastoin tahtoaan yrittääkseen kiristää heiltä 30 miljoonaa bahtia Bitcoineina Phuketissa.

Viisi ulkomaalaista epäiltyä on pidätettynä sen jälkeen, kun heidän epäillään osallistuneen venäläisen pariskunnan kiristysyritykseen kryptovaluuttaa vastaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.