Bangkok Airwaysin raportti Stellar 2023

Kansallinen-

24. helmikuuta 2024 Mr. Puttipong Prasarttong-Osoth, Bangkok Airways Public Co., Ltd.:n toimitusjohtaja, paljasti julkisesti ilmailualan jatkuvan elpymisen vuoden 4 neljännellä vuosineljänneksellä Kiinan viisumivapautusten ja pitkät lomat.


Bangkok Airwaysin kokonaistulos vuonna 2023 oli positiivinen ja sen kokonaistulot olivat 21 miljardia bahtia, mikä kasvoi 2022 prosenttia edellisvuodesta (70.6).

Lisäksi se johtui Bangkok Airwaysia käyttävien matkustajien lisääntymisestä, ja sen keskimääräinen lipun hinta oli 3,756 XNUMX bahtia matkaa kohden.

Vuonna 2023 Bangkok Airwaysin liikevoitto oli 3 miljardia bahtia. Heillä oli myynti- ja palvelutuloja lentoasemaliiketoimintaan liittyvien liiketoimintojen tulojen osuudessa 4 miljardia bahtia.

Samaan aikaan Bangkok Airwaysin kokonaiskulut olivat 18 miljardia bahtia, kasvua edellisvuodesta (2022) 35.4 %, ja suurin osa oli myyntikuluja.

Vastatakseen sekä ulkomaisten että kotimaisten lentoliikenteen matkustajien kasvaviin vaatimuksiin vuonna 2023 Bangkok Airways otti käyttöön uusia liiketoimintastrategioita lisäämällä lentotiheyttä erityisesti suosittuihin nähtävyyksiin, kuten Bangkok-Samui, Bangkok-Phuket, Phuket-Samui ja Samui-Singapore. .

Lisäksi Bangkok Airwaysilla oli uusia lentoyhtiöitä saatavilla Lampang-Mae Hong Sonissa ja Samui-Don Mueangissa.
Tärkein muutos vuonna 2023 oli Code Share -sopimus Singapore Airlinesin kanssa, joka yhdistäisi kotimaisiin ja kansainvälisiin kohteisiin, kuten Kaakkois-Aasiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, yhteensä 28 lentoyhtiöllä. Air Indialla oli myös Code Share -sopimus helpottaakseen lentomatkustusta.

Muissa viimeaikaisissa talous- ja talousuutisissa 7-11 Thaimaassa oli myös loistava vuosi 2023, kuten täällä raportoimme.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/