711 Thaimaassa raportoi ennätystuloista 399 miljardia bahtia vuonna 2023, ilmoittaa laajennussuunnitelmista yli 700 uudelle toimipaikalle

kansallinen

CP All Plc. julkisti 23 Seven-Elevenin liikevoittotulokset vuodelta 2024, jossa lähikauppojen kokonaistulot olivat 2023 miljardia bahtia, bruttovoitto 399 miljardia bahtia ja kasvu edellisestä vuodesta. 112 prosenttia.

CP All totesi yleisölle, että kasvava voitto ja tulo johtuivat keskimääräisen myynnin kasvusta 5.5 % eli 80,837 7 bahtia päivässä keskimäärin joka 11.-83. Raporttien mukaan jokainen asiakas käytti keskimäärin 965 bahtia laskua kohden ja jokaisessa kaupassa oli päivittäin keskimäärin XNUMX asiakasta.
Tämä tulos johtui uusista strategisista suunnitelmista laajentaa asiakaskuntaa uusilla tuotteilla ja kampanjoilla CP Allin mukaan.
Lisäksi CP All tavoitti asiakkaita muilla tavoilla, kuten 7-11 automaatilla, 7-Delivery-sovelluksella ja 707 uudella 7-11 konttorilla valtakunnallisesti vuonna 2023. Tämä lähestymistapa voisi luoda mahdollisuuksia jatkuvasti parantaa taloudellisia olosuhteita ja lisätä ulkomaisten ja Thaimaalaiset asiakkaat vuonna 2023.
7-11 sai yli 23 miljardia bahtia lisätuloja tilanvuokrauksesta, sopimuksista liikekumppanina olemisesta CP Allin kanssa ja muista liiketoimintastrategioista.
7-11:n jakelu- ja hallintokulut olivat kuitenkin 115 miljardia bahtia eli 12.1 % enemmän kuin edellisenä vuonna työntekijöiden hyvinvoinnista, palkoista, sähkölaskuista, mainoksista ja muista sekalaisista kuluista.

Vaikka korkeammat kulut vähennettiin, voitot olivat edelleen vakaat, sillä niitä oli yhteensä 26 miljardia bahtia eli kasvua edellisvuodesta (2022) 25.5 %, jonka nettotulos oli 15 miljardia bahtia, mikä kasvoi edellisestä. vuonna (2021) 35.1 prosenttia.
Vuonna 2024 CP All odotti 7-11:n liiketoimintatrendeille, että suunnitteilla oli laajentaa uusia 7-11 myymälää yli 700 toimipisteellä paikallistasolle, matkailunähtävyyksiin ja muihin mahdollisiin kohteisiin tavoittaakseen enemmän asiakkaita. Lisäksi CP All suunnitteli uusien sivukonttoreiden perustamista Kambodžaan ja Laosiin tulevaisuudessa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.