Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoittaa kesän alkaneen Thaimaassa, kun lämpötilat ylittävät 35 °C

Kansallinen-

Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoitti 22 kesän alkamisesta Thaimaassa 2024.

Thaimaa siirtyi virallisesti talvesta kesään 21. helmikuuta 2024, koska suurimmassa osassa Thaimaata oli jatkuvasti kuuma sää ja lämpötila ylitti 35 celsiusastetta. Tämä johtui auringonvalon lisääntyneestä vaikutuksesta yhdessä Thaimaan yläosan peittävien etelätuulien kanssa. Nämä sääolosuhteet olivat tyypillisiä kuumalle vuodenajalle.

Pohjoisilla ja koillisilla alueilla aamujen odotettiin kuitenkin viileänä maaliskuun puoliväliin asti. Kuuman kauden ennustettiin päättyvän toukokuun puolivälissä 2024.

Thaimaan tullessa kesään eri alueet kokisivat erilaisia ​​vaikutuksia. Keski- ja eteläosissa odotettiin jatkuvan korkeita lämpötiloja, mutta pohjois- ja koillisosissa aamut saattavat vielä olla viileämpiä seuraavien viikkojen aikana.

Tämän vuoden kesän lämpötilojen odotettiin olevan 1.0-1.5 astetta normaalia korkeampi ja edellisvuotta korkeampi El Niño -ilmiön vaikutuksesta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.