Pikavenekuljettaja Krabissa pidätettiin 10 Meth-pillerillä

Krabi -

Pikaveneen kuljettaja pidätettiin 10 metamfetamiinipillerillä rannalla Ao Nangissa Mueang Krabissa.

Krabin meripoliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (22. helmikuuta) he tarkastivat satunnaisesti veneenkuljettajat ja miehistöt Nopparat Thara Beachillä Sai Thain osa-alueella. Tarkastus tehtiin sen jälkeen, kun huolestuneet kansalaiset ilmoittivat heille, että veneenkuljettajat ja miehistöt olivat olleet tekemisissä laittomien huumeiden kanssa palvellessaan turisteja.

Tämä oli erityisen huolestuttavaa Chalongissa äskettäin sattuneen onnettomuuden vuoksi, jossa viisivuotias venäläinen tyttö kuoli pikaveneen törmättyä kiviin kapteenin ollessa täynnä metamfetamiinia. (Katso alempaa)

He pidättivät yhden pikaveneen kuljettajan, joka tunnistettiin vain herra Nonthawatiksi. Häneltä takavarikoitiin 10 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Ao Nangin poliisiasemalle syytteeseen metamfetamiinipillereiden laittomasta hallussapidosta.

Samankaltaisia ​​artikkeleita:

Amfetamiinia löydettiin veneen kapteenin verenkierrosta sen jälkeen, kun pikavene törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa ja tappoi viisivuotiaan venäläisen tytön lomalla.

Viisi veneenkuljettajaa sai äskettäin positiivisen huumetestin Thalangin laiturilla satunnaistarkastuksen jälkeen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.