Mies pidätettiin iPhonen varastamisesta kiinalaiselta turistilta Patongissa

Patong -

Thaimaalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän varasti iPhonen kiinalaiselta turistilta Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (18. helmikuuta) tuntematon kiinalainen turisti oli tehnyt ilmoituksen poliisille. Hän kertoi poliisille, että hän oli pysäköinyt moottoripyörän tavaratalon eteen Ratcha Uthit 200 Pi Roadilla. Hän jätti iPhone 12:nsa moottoripyörään ja huomasi myöhemmin, että hänen iPhonensa oli varastettu.

Poliisi tavoitti epäillyn tarkastamalla lähistöltä otettuja CCTV-videoita. Torstaina (22. helmikuuta) poliisi pidätti epäillyn, joka tunnistettiin vain Mr. Witooniksi, 44. Hänet pidätettiin apteekin edessä Ratcha Uthit 200 Pi Roadilla. Häneltä takavarikoitiin varastettu iPhone 12. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen yövarkaudesta.

IPhone 12 on palautettu kiinalaiselle turistille, joka kiitti Patongin poliisia matkapuhelimensa palauttamisesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.