Kratom-mehukauppiaat pidätettiin Kathussa

Kathu -

Kratom-mehun myyjät pidätettiin paikallisessa päivittäistavarakaupassa Kathun alueella.

Kathun piiriviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että torstaina (22. helmikuuta) he tarkastivat paikallisen ruokakaupan Kathun osa-alueella. Siellä he pidättivät kaksi thaimaalaista miestä ruokakaupassa (upseerit eivät ilmoittaneet heidän nimiään ja ikänsä).

Tarkastus seurasi huolestuneiden kansalaisten valituksia. Kahdelta mieheltä takavarikoitiin useita Kratom-mehua sisältäviä pulloja ja myös joitain valtavissa keittoastioissa.

Heidät vietiin Kathun poliisiasemalle lisätoimia varten.

Poliisi varoittaa paikallisia elintarvikkeita Phuketissa ja Thaimaassa, että Kratom-mehu on lueteltu valvottuna kasviperäisenä tuotteena, eikä tällaisia ​​valvottuja kasviperäisiä tuotteita saa valmistaa tai myydä ilman Thaimaan elintarvike- ja lääkeviraston lupaa.

Kratom-mehua ei myöskään saa lisätä ainesosana tai sekoittaa muihin elintarvikkeisiin tai mehuihin myyntiä varten. Joten edes puhdasta Kratom-mehua pullossa ei voida myydä etenkään julkisilla kaduilla.

Jokainen, joka rikkoo lakia, voidaan tuomita vankeuteen kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen tai sakkoja 5,000 20,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.