Brittiläinen nainen loukkaantui pudotessaan Samuin vesiputouksesta

Samui, Surat Thani -

Brittiläinen naisturisti mursi nilkkansa putottuaan vesiputouksesta Koh Samuin saarella.

Samuin piiritoimiston päällikkö Kampanart Klinsaowakon kertoi Phuket Expressille, että torstaina (22. helmikuuta)nd) pelastushenkilöstölle ilmoitettiin tapahtumasta Hin Lardin vesiputouksella Ao Thongin osa-alueella.

Pelastuslaitokset ja toimivaltaiset viranomaiset kävelivät vesiputouksen huipulle. He löysivät 46-vuotiaan brittiläisen turistin oikea nilkka murtuneena. Hänet siirrettiin vesiputouksesta, mikä oli vaikea siirto, ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Hänen nimeään ei julkistettu Thaimaan tiedotusvälineille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.