Brittituristien ja transsukupuolisten välinen villi asuntotappi Phuketissa johtaa useisiin vammoihin

Patong -

Kolme transsukupuolista henkilöä ja kolme ulkomaalaista miestä on loukkaantunut epäonnistuneiden neuvottelujen jälkeen kumppanuuden hinnoittelusta asuntohuoneistossa Karonissa Mueang Phuketissa.

Karonin poliisin kapteeni Surasak Sudmueang sai ilmoituksen Karonin kerrostalossa tapahtuneesta tapauksesta kello 4 torstaiaamuna (00. helmikuuta).nd) ennen kuin saavut asuntoon. Ulkomaalaiset miehet, kuulemma brittiläiset, kertoivat poliisille, että he ottivat yhteyttä kolmeen transsukupuoliseen Patongissa, jotta he tulisivat heidän asuntohuoneistoonsa klo 3 hakemaan kumppanuutta ja viettämään aikaa. Miesten väitettiin suostuneen antamaan transsukupuolisille 00 4,000 bahtia ajastaan.

Kolme transsukupuolista ihmistä saapui asunnon huoneeseen, mutta kolme ulkomaalaista miestä antoivat vain 2,000 XNUMX bahtia yhdelle transsukupuolisesta. Sitten he pyysivät kahta muuta transsukupuolista poistumaan huoneesta ja kieltäytyivät maksamasta heille. Transsukupuoliset suuttuivat ulkomaalaisille ennen kuin he aloittivat verbaalisen riidan, joka kärjistyi fyysiseksi väittelyksi, jolloin transsukupuoliset vaativat edelleen maksua ajastaan.

Kolme transsukupuolista kertoi poliisille, että kolmen ulkomaalaisen miehen väitetään hyökänneen heidän kimppuunsa ensin. Yksi transsukupuolisista käytti keittiöveistä ja löi yhden ulkomaalaisen miehen jalkaan, mutta väitti, että tämä suojautui ulkomaalaisilta ja oli itsepuolustuksessa.

Brittimiehet kuitenkin väittivät, että transsukupuoliset olivat aloittaneet riidan heittämällä esineitä asunnon ympärille ja yrittämällä väkisin viedä heidän lompakkoaan, minkä väitetään saaneen brittimiehet puolustautumaan. Britit kielsivät myös kaikenlaisen suullisen maksusopimuksen.

Yksi ulkomaalaisista sai vamman jalkaansa vinohaavasta. Lisäksi yksi transsukupuolisista oli loukannut päätään ja käsivarttaan. Kaksi muuta ulkomaalaista miestä ja kaksi transsukupuolista saivat lieviä vammoja.

Karonin poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten. Poliisi ei salannut tappeluihin osallistuneiden nimet.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.