Kolmekymmentäkaksi nahkakilpikonnaa kuoriutuu Phang Nga Beachillä – Video

Phang Nga -

Kolmekymmentäkaksi nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui rannalla ja lähti takaisin mereen Thai Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille tällä viikolla, että 32 nahkakilpikonnan poikasta oli kuoriutunut pesästä Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella.

Kilpikonnavauvat ryntäsivät sitten uuteen kotiinsa meressä. Nahkakilpikonnaemo oli muninut munansa viime vuoden joulukuussa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.