Thaimaa toivottaa tervetulleeksi 5 miljoonaa turistia tänä vuonna, Kiina on edelleen tärkein lähde

Kansallinen -

Thaimaan matkailualalla on edelleen jatkuva kansainvälisten vierailijoiden virta, ja tammikuun ja helmikuun 5. päivän 18 välisenä aikana kirjattiin yli 2024 miljoonaa saapuvaa.

Matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosolin mukaan kansakunta toivotti tervetulleeksi 831,989 12 kansainvälistä vierasta helmikuun 18. ja 4.61. päivän välisenä aikana. Vaikka tämä on hieman XNUMX %:n lasku edelliseen viikkoon verrattuna, luvut vahvistavat johdonmukaista matkailijoiden saapumistrendiä, Sudawan lisäsi.

Thaimaassa vierailee päivittäin keskimäärin 118,856 176,088 kävijää. Sudawan paljasti, että Kiina on edelleen hallitseva turistien lähde, ja viikon aikana saapui XNUMX XNUMX ihmistä. Vähän perässä ovat Malesia, Venäjä, Etelä-Korea ja Intia.

Vuoden alusta katsottuna Thaimaa on jo vastaanottanut yhteensä 5,217,379 254.7 987,941 kansainvälistä matkailijaa, mikä on tuottanut noin XNUMX miljardin bahtin tuloja. Kiina on edelleen kärjessä lähes miljoonalla saapuvalla (XNUMX XNUMX), jota seuraavat Malesia, Venäjä, Etelä-Korea ja Intia.

Positiivisesta kehityksestä huolimatta haasteita on edelleen erityisesti lentojen saatavuuden alueella. Tämän ratkaisemiseksi Sudawan paljasti, että pääministeri Srettha Thavisinin ja Thai Airwaysin välillä käydään keskusteluja Thai Airwaysin Moskovan ja Bangkokin välisten lentojen mahdollisesta jatkamisesta. Tällä aloitteella pyritään vastaamaan venäläisten matkailijoiden kasvavaan kysyntään.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.