Thaimaan ehdollinen turvotus: Blue Canyon Ladies Championship -kokoonpanoon lisättiin yhdeksän thaimaalaista

LEHDISTÖTIEDOTE:

KLPGA Tourin "Blue Canyon Ladies Championship" on paljastanut yhdeksän muuta thaimaalaista naisgolfaa, jotka kilpailevat eteläkorealaisten kollegoiden kanssa Phuketin Blue Canyon Country Clubissa, joka tarjoaa yhteensä 650,000 22.75 dollarin (15 miljoonan bahtin) palkintopotin maaliskuun välisenä aikana. 17-2024, XNUMX.

Entisen Thaimaan ykköspelaajan Pornanong Phatlumin ja Thaimaan maajoukkueen amatöörigolfarin Navaporn Soontreeyapasin lisäksi järjestäjät ovat julkistaneet yhdeksän muuta pelaajaa, jotka kilpailevat turnauksessa, joka noudattaa 1 reikää (54 päivää) kattavaa lyöntipeliformaattia. ilman leikkausta.

Lista sisältää vuoden 2022 Aasian kisojen henkilökohtaisen kultamitalin voittajan Arpichaya Yubolin, kolminkertaisen Thaimaan LPGA:n nro 1:n Patcharajutar Kongkraphanin, kaksinkertaisen Thaimaan LPGA-voittajan Wassawan Sangkapongin, kaksinkertaisen Symetra Tourin voittajan Sherman Santiwattanaphongin, nelinkertaisen JLPGA Step Up -kiertueen voittajan Budsabakornin Sukaphan ja nousevat kyvyt Phannarai Meesom-us, Onkanok Soisuwan, Thanita Muangkhumsakul ja Kornkamol Sukaree. Kaikki 11 pelaajaa ovat innokkaita haastamaan itsensä KLPGA Tourin mahtavia kilpailijoita vastaan.

"Blue Canyon Ladies Championship" merkitsee Thaimaan avajaistapahtumaa KLPGA-tapahtumassa, ja siinä nähdään suurin 11 thaimaalaisen naisgolfarin joukko, joka on koskaan osallistunut KLPGA Tour -tapahtumaan. Thaimaan Phuketissa sijaitsevan ikonisen Blue Canyon Country Clubin taustalla oleva turnaus on kerännyt osallistujia lukuisilta KLPGA Tour -tähdiltä.

Blue Canyon Ladies Championship, KLPGA Tour -tapahtuma, on tulosta Blue Canyon Country Club Phuketin ja KLPGA Tourin välisestä kolmivuotisesta sponsorisopimuksesta. Turnauksen tavoitteena on edistää kentän potentiaalia kansainvälisten golfturnausten isäntänä. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 66 vuotta Thaimaan ja Korean diplomaattisuhteista juhlimalla ja vahvistamalla suhteita urheilun ja kulttuurivaihdon kautta. Lisäksi se toimii katalysaattorina golfmatkailulle Phuketissa ja innostaa nuoria golfaajia. Tämä turnaus on yksi KLPJG Tour -tapahtumista, jotka pelataan Etelä-Korean ulkopuolella tänä vuonna.

Liput koko turnaukseen ovat hinnoiteltu 1,000 THB, viikonloppuliput ovat saatavilla 800 THB ja päiväliput 400-500 THB. Eksklusiiviset BC Lounge -paketit tarjoavat jäsenille 20 % alennuksen ja pääsyn ylellisiin mukavuuksiin BC Terracessa, mukaan lukien ilmaiset ateriat, onnenarvonnat ja eksklusiiviset turnauslähetykset, jotka kaikki sisältyvät normaaliin sisäänpääsyyn. BC Lounge -pakettien hinnat ovat 7,500 5,000 THB koko turnauksen osalta, 2,500 3,000 THB viikonloppuisin ja XNUMX XNUMX - XNUMX XNUMX THB päivittäin sisäänpääsyltä.

Tiedusteluja tai lippujen ostoa varten ota ystävällisesti yhteyttä Khun Eveen ja Khun Ningiin numerossa 062-245-7999 tai sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu].

Blue Canyon Country Club ansaitsi Thaimaan parhaan golfkentän (Canyon & Lakes Courses) arvostetun tittelin Asian Golf Awards 2018 -tapahtumassa, ja Asiamoney palkittiin Aasian parhaaksi golfkentällä vuosina 2004, 2005 ja 2007. Sen lisäksi Club palkittiin Thaimaan parhaaksi golfkentällä vuonna 2022 World Golf Awards -kilpailussa.

...................................................

Perustamisestaan ​​vuonna 1977 lähtien Korean Ladies Professional Golf Association (KLPGA) on ollut jatkuvasti merkittävässä asemassa maailman johtavien naisten golfmatkojen joukossa. KLPGA on tunnustettu yhdeksi kahdeksasta tärkeimmistä kiertueista maailmanlaajuisesti LPGA:n, Japanin LPGA:n, Ladies Europeanin, WPGA:n, Epsonin, Ladies European Tour Access Seriesin ja Kiinan LPGA:n ohella. Vuonna 46 2023-vuotisjuhliaan juhliva kiertue isännöi onnistuneesti kaikkiaan 32 turnausta, mikä vahvisti entisestään sen asemaa naisten ammattilaisgolfissa.”

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.