Phuketin lentoasema järjestää suuren paloharjoituksen

Phuketin kansainvälinen lentoasema on ilmoittanut pitäneensä paloharjoituksen, jossa harjoitukseen sisältyi huomattava määrä savua.

Harjoitus torstaina (22. helmikuuta) oli lähellä kiitotietä 27. Harjoittelun aikana lentokentän ympärillä lensi ilmaan suuri määrä savua. Lentokentän henkilökunta pahoitteli häiriötä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.