Laiton ukrainalainen matkaopas pidätettiin Rawaissa

Rawai-

Laiton ukrainalainen opas pidätettiin norsuleirillä Rawaissa Mueang Phuketissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla 35-vuotiaan ukrainalaisen miehen norsuleirillä Wiset Roadilla. Hänet löydettiin toimiessaan oppaana venäläisille turisteille.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle, jossa häntä syytettiin laittomasta oppaasta ja ulkomaalaisuudesta, joka tekee suojattua työtä (matkaopas).

Phuket Express huomauttaa, että matkaoppaat ovat suojattu ammatti Thaimaassa ja että ulkomaalaiset eivät voi saada työlupia ja viisumeja tähän työhön.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.