Gentlemen's Lounge ja Gogo Bar myytävänä Patongissa

Phuket, Bangla Road (Walking Street)! 🌟 Gentlemen's Lounge ja Gogo Bar myytävänä Patongin sydämessä, Phuketissa. Erinomainen sijainti Walking Streetillä, täysin varusteltu ja kannattava. Nouto avaimet käteen -periaatteella henkilöstön kanssa. 🍹💼

Älä missaa, Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja ja ottaaksesi yhteyttä Siam Business Brokersiin tästä mahdollisuudesta. Älä lähetä viestiä Phuket Expressille tästä kaupasta, vaan lähetä viesti suoraan Siam Business Brokersille.

Sponsoroitu/mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/