Tunisialainen mies pidätettiin varkaudesta Patongissa

Patong -

36-vuotias tunisialainen mies pidätettiin Patongissa varkaudesta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (20.) he pidättivät 36-vuotiaan tunisialaisen miehen (Patongin poliisi ei antanut hänen nimeään).

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun tuntematon uhri teki ilmoituksen Patongin poliisille. Uhri kertoi poliisille, että ulkomaalainen miespuolinen mies varasti uhrin tavarat Bangla-tien päässä. (Patongin poliisi ei paljastanut mitään yksityiskohtia uhrista).

Poliisi tarkasti CCTV-kuvat ennen epäillyn kiinniottoa. Tunisialaiselta mieheltä takavarikoitiin varastettu laukku, jossa oli matkapuhelin, 4,480 XNUMX bahtia käteistä, pankkiautomaattikortti ja henkilökohtaiset asiakirjat. Tunisialainen mies vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.