Thaimaa jatkaa kazakstanilaisten turistien viisumivapautta elokuun 31. päivään

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on hyväksynyt kazakstanilaisten vierailijoiden viisumivapauden jatkamisen kuudella kuukaudella, joka on voimassa 31. elokuuta 2024 saakka, tavoitteenaan lisätä matkailua entisestään.

Tämä ilmoitus, joka julkaistiin 20. helmikuuta 2024, seuraa Kazakstanista saapuvien saapuvien määrän merkittävää kasvua, kun Thaimaassa vieraili yli 172,000 XNUMX turistia sen jälkeen, kun Thaimaan hallitus päätti viime vuoden syyskuussa luopua viisumivaatimuksista Kazakstanin kansalaisilta.

Pääministeri Srettha Thavisinin hallituskokouksen jälkeen paljastamalla päätöksellä pyritään hyödyntämään Kazakstanin turistien positiivista panosta talouteen kulutuskyvyn kautta.

Hallituksen tiedottajan Chai Watcharongin mukaan Thaimaassa vieraili 25. syyskuuta 2023 - 10. tammikuuta 2024 yli 68,824 2023 turistia Kazakstanista. Vuonna 172,282 Thaimaahan saapui yhteensä 75,080 XNUMX kazakstanilaista turistia, mikä on korkein ennätys. Turistit käyttivät keskimäärin noin XNUMX XNUMX bahtia henkilöä kohden käyntiä kohden, mikä kertoo heidän korkeasta potentiaalistaan ​​ja ostovoimastaan.

Aiemmin luopumisen oli määrä päättyä 29. helmikuuta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.