Thaimaan liikenneministeri puhui korkeista lippujen hinnoista Bangkok-Phuket -lentoille ja lupaa alennusta ennen Songkran-festivaaleja

Kansallinen-

9. helmikuuta 30 klo 20 Thaimaan liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit antoi haastattelun ennen hallituksen kokousta eräiden lentomatkustajien kritisoimista Bangkok-Phuket-lentojen liian korkeista hinnoista.

Suriya totesi, että lentoyhtiöiden hintakaton asettamisesta vastaava Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) tutki väitettä, jonka mukaan Bangkok-Phuket-lentoliput olisivat liian kalliita.

Tutkinnassa todettiin, että lentoliput olivat noin 10,000 5,000 bahtia meno-paluulle. Halpalentoyhtiöiden keskihinta ei kuitenkaan saisi ylittää 5,000 XNUMX bahtia lentoa kohden. Tämä XNUMX XNUMX bahtia vahvistettiin kaavaksi CAAT:n asettamassa laskelmassa.

Suriyan kerrotaan antaneen CAAT:n pääjohtajalle määräyksen harkita kaavan mukauttamista hintakaton alentamiseksi, koska nykyinen kaava sisälsi polttoainekustannukset.

Öljyn hinnan äskettäisen laskun aiemmasta 100 dollarista tynnyriltä CAAT:n olisi kutsuttava eri lentoyhtiöiden edustajia keskusteluihin selvittääkseen, kuinka paljon matkustajien taakkaa voitaisiin keventää.

Todellinen hinnanalennus joutuisi odottamaan näiden keskustelujen jälkeen. Suriya väitti, että hintaalennukset toteutetaan ennen Songkran-festivaaleja.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.