Merikilpikonna munii 78 munaa saarella Phang Ngassa

Phang Nga -

Merikilpikonnaäiti muni 78 munaa saarelle Phang Ngassa.

Similanin kansallispuiston johtaja Dome Jansuwan kertoi Phuket Expressille, että he partioivat aiemmin tällä viikolla Meangin saarella kansallispuiston alueella. He löysivät jäljen merikilpikonnaemästä rannalta pesän kanssa. Pesän sisältä he löysivät yhteensä 78 merikilpikonnan munaa.

Munat siirrettiin turvallisemmalle alueelle rannalle, jossa merivesi ei päässyt pesään. Puiston viranomaiset totesivat, että merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Samanlainen artikkeli Phuketissa:

Nahkaselkäinen merikilpikonna munii rannalla Thalangissa, joka on tämän vuoden ensimmäinen nahkakilpikonnan pesä Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.