Maya Bay nimettiin kolmanneksi "maailman parhaaksi rannaksi"

LEHDISTÖTIEDOTE:

Maya Bay Phi Phi -saarella Krabissa on nimennyt Lonely Planetin kolmanneksi "maailman parhaaksi rannaksi".

 

Thaimaan rannat ovat jälleen valokeilassa. Maailmankuulu matkailujulkaisu Lonely Planet on nimennyt 20 maailman parasta rantaa, ja Thaimaan Maya Bay on kolmantena. Maya Bay on kalkkikivikallion taakse piilotettu ranta, osa Phi Phi -saarta Krabissa, Thaimaan eteläisessä maakunnassa. Upeaa lahtia ympäröivät kalkkikivikalliot, ja siellä on turkoosia vettä ja silkkisen pehmeää hiekkaa.

 

Paikka tuli heti kuuluisaksi kaikkialla maailmassa sen jälkeen, kun Leonardo DiCaprion pääosassa elokuva The Beach saapui elokuvateattereihin vuonna 2000. Maya Bay on pakollinen ranta henkeäsalpaavan luonnon ympäröimänä.

 

Kulkuyhteydet: Viereisestä Ko Phi Phi Donista voit lähteä varhain aamulla veneretkelle (20 minuuttia kumpaankin suuntaan) voittaaksesi väkijoukot. Vaihtoehtoisesti sinne pääsee pikaveneellä Phuketista ja Krabista.

 

Lonely Planetin kymmenen parasta rantaa maailmassa ovat seuraavat:

 

1. The Pass, Byron Bay, New South Wales, Australia;

 

2. Ipanema Beach, Rio de Janeiro, Brasilia;

 

3. Maya Bay, Phi Phi Island, Krabin maakunta, Thaimaa;

 

4. Mnemba Island, Sansibar, Tansania;

 

5. Sarakiniko, Miloksen saaret, Kreikka;

 

6. Chesterman Beach, Vancouver Island, British Columbia, Kanada;

 

7. Cabo San Juan del Guía, Tyronan kansallispuisto, Kolumbia;

 

8. Anse Source d'Argent, La Digue, Seychellit;

 

9. Playa Balandra, La Paz BCS, Meksiko;

 

10. Punta Paloma, Tarifa, Cádiz, Espanja.
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.