Kratom-mehumyyjä pidätettiin Thalangissa

Thalang –

Kratom-mehumyyjä pidätettiin paikallisessa ruokakaupassa Sakoon seutualueella.

Thalangin piiriviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että tiistaina (20. helmikuutath) he tarkastivat paikallisen ruokakaupan lähellä Nai Yangin temppeliä Sakoossa. Siellä he pidättivät miespuolisen ruokakaupan omistajan (virkailijat eivät ilmoittaneet hänen nimeään ja ikää).

Tarkastus seurasi huolestuneiden kansalaisten valitusten jälkeen. Häneltä takavarikoitiin monia Kratom-mehua sisältäviä pulloja ja joitain myös suurissa keittoastioissa.

Poliisi varoittaa paikallisia elintarvikkeita Phuketissa ja Thaimaassa, että Kratom-mehu on lueteltu valvottuna yrttituotteena, ja sellaisille valvotuille yrttituotteille on saatava Thaimaan elintarvike- ja lääkeviraston lupa ennen myyntiä.

Kratom-mehu ei myöskään saa olla ainesosana tai sekoittaa muihin elintarvikkeisiin tai mehuihin myyntiä varten. Joten edes puhdasta Kratom-mehua pullossa ei voida myydä etenkään julkisilla kaduilla.

Jokainen, joka rikkoo lakia, voidaan tuomita vankeuteen kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen tai sakkoja 5,000 20,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.