Neljää taksinkuljettajaa syytettiin mobiilisovelluksen taksinkuljettajan uhkailusta Phuketissa

Cherng Talay –

Neljälle taksinkuljettajalle on määrätty sakkoja sen jälkeen, kun he uhkasivat mobiilisovelluksen taksinkuljettajaa Cherng Talayssa.

Cherng Talay Pollice kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla mobiilisovelluksen taksinkuljettaja teki ilmoituksen poliisille. Hän kertoi poliisille, että hän poimi turisteja hotellista Cherng Talayssa.

Paikallisia taksinkuljettajia oli noin kolmesta viiteen, jotka estivät hänen taksin ja osuivat ajoneuvoon. Hänen matkustajansa pelästyivät tämän seurauksena. Cherng Talayn poliisi ja Phuketin turistipoliisi jäljittivät paikalliset taksinkuljettajat, mutta eivät tunnistaneet heitä nimeltä Thaimaan tiedotusvälineille.

Maanantaina (19th) neljä taksinkuljettajaa kutsuttiin Cheng Talayn poliisiasemalle. Heitä syytetään muiden uhkaamisesta. Heille määrätään teoistaan ​​sakkoja jopa 10,000 XNUMX bahtia tai enintään kuukausi vankeutta tai molemmat, poliisi sanoi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.