Kapteeni kuoli 31 ulkomaalaista turistia kuljettaneen pitkähäntäisen veneen törmättyä Krabissa

Krabi -

Veneen kapteeni kuoli kahden pitkähäntäisen veneen jälkeen, joissa oli 31 ulkomaalaista turistia kaatui lähellä saarta Krabissa.

Krabin meripoliisi kertoi Phuket Expressille, että kaksi pitkähäntäistä venettä törmäsi Podan saaren lähellä aiemmin tällä viikolla. Yhdellä veneellä oli 21 ulkomaalaista turistia ja toisella 10 ulkomaalaista turistia. Kaikki ulkomaalaiset turistit olivat turvassa.

Kuitenkin yksi veneen kapteeneista, herra Apichart Gobthaisong, 37, putosi mereen ja oli sen jälkeen kadonnut. Haku aloitettiin ja maanantaina (19. helmikuutath) herra Apichartin ruumis löydettiin traagisesti lähellä Chicken Islandia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.