Kolme muuta thaimaalaista kaupunkia liittyy UNESCOn maailmanlaajuiseen oppivien kaupunkien verkostoon

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bangkokin, Khon Kaenin ja Yalan sisällyttäminen vuonna 2024 lisää seitsemää Thaimaan nykyistä kohdetta.

Bangkok, 19. helmikuuta 2024 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että Bangkok, Khon Kaen ja Yala ovat liittyneet Unescon Global Network of Learning Cities -verkostoon (GNLC), joka on tunnustus kaupungeille, jotka ovat tehneet erinomaisia ​​ponnisteluja elinikäisen oppimisen toteuttamiseksi kaikille. paikallisella tasolla.

Kolme thaimaalaista kaupunkia ovat 64 uuden jäsenen joukossa 35 maasta, jotka julkistettiin 14. helmikuuta 2024 korkean tason virtuaalitapahtumassa ”Kaikenikäisten oppijoiden voimaannuttaminen: Unescon oppimiskaupungit muuttavat elämää”.

Thaimaan opetusministeri Pol Gen Permpoon Chidchob sanoi Unescon GNLC:n jäsenyys tarjoaisi Thaimaalle mahdollisuuden olla osa dynaamista verkostoa ja saada ohjausta ja tukea oppivien kaupunkien kehittämiseen sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

"Thaimaa voi myös esittää ehdokkuutensa kansainvälisten tai alueellisten konferenssien isännöimiseksi, samalla kun se on oikeutettu kaksi kertaa vuodessa järjestettävään Unescon Learning City -palkintoon." sanoi ministeri Pernpoon, joka on myös Unescon Thaimaan kansallisen komission puheenjohtaja.

Vuoden 2024 mukaan lukien Thaimaassa on nyt 10 kaupunkia Unescon GNLC:ssä. Seitsemän nykyistä kaupunkia ovat Chiang Rai (vuodesta 2019); Chiang Mai, Phuket ja Chacheongsao (vuodesta 2020) sekä Sukhothai, Phayao ja Hat Yai (vuodesta 2022).

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.