Paras aika vierailla Thaimaan rannoilla ja saarilla

LEHDISTÖTIEDOTE:

Jos aiot vierailla joillakin rannoilla ja saarilla loman aikana, on tärkeää huomata, että niemimaan eri puolilla on erilainen sää.

Joten kun sataa länsirannikolla (Phuketin puolella), on mukavaa ja aurinkoista itärannikolla (Samui puolella). Tässä on tietomme, joka auttaa sinua suunnittelemaan lomaasi. Huomaa, että nämä ovat kunkin vuoden keskiarvoja. Sää voi joskus olla arvaamaton.

Thaimaan ilmasto ja Sää

Thaimaa sijaitsee laajojen maa- ja vesialueiden välissä, joten siihen vaikuttavat sekä kesä- että talvimonsuunit. Tämän seurauksena Thaimaan sää koostuu kuuden kuukauden sateista sateisena vuodenaikana, kolmen kuukauden kuivista ja viilentävistä tuulista talvella ja kolmen kuukauden kuumuudesta kesällä. Thaimaan keskilämpötila vaihtelee 18-38°C.

Thaimaan meteorologinen osasto tarjoaa Thaimaan sääennusteen kautta www.tmd.go.th/en

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.