Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat kuluneelta viikolta: Thaimaan entinen pääministeri Thaksin ehdonalaiseen ja vapauteen ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 12. helmikuuta sunnuntaihin 18. helmikuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Brittituristi on kadonnut Surat Thanin maakunnassa Rajjaprabhan padolla sattuneen melontaonnettomuuden seurauksena.

Brittituristi, joka oli kadonnut kajakkionnettomuudessa Rajjaprabhan padolla Baan Ta Khunin alueella, löydettiin traagisesti kuolleena.

Lepää rauhassa.

2. Thaimaan hallitus on hyväksynyt erityisen yleisen vapaapäivän lisäämisen 12. huhtikuuta 2024. Päätöksellä pidennetään perinteinen Songkran-lomakausi viiteen päivään 12. - 16. huhtikuuta.

Songkran-tapahtumien kokonaisjakso koko maassa kestää 21 päivää, mutta se ei tarkoita 21 päivää vesitaisteluja kaikkialla.

3. Ms. Thantawan "Tawan" Tuatulanon, 20-vuotias opiskelijaaktivisti, ja hänen ystävänsä olivat oikeudessa ylinopeuden katkaisemisen jälkeen ja torven soiton jälkeen prinsessa Sirindhornin kulkueessa Phahonyothin Expresswaylla.

Poliisi uskoi, että Thantawanin ja hänen ystäviensä kunnianloukkauksessa oli tuntematon ryhmä, joka tuki heitä. Lehdistön aikaan ei kuitenkaan ole esitetty vankkaa näyttöä.

Puolustusministeri Sutin Klungsang kertoi julkisesti valtuuston kokouksen jälkeen laitosten suojelutoimenpiteistä tapauksen jälkeen, jossa opiskelijaaktivistit estivät vanhimman prinsessa Sirindhornin kulkueen.

Tapaus on johtanut prinsessan tukemiseen kaikkialla Thaimaassa, kuten alla olevassa P้huketissa.

4. Lumpinin poliisi sai ilmoituksen murhasta, johon oli osallisena Myanmarin kansalainen asunnossa, joka sijaitsee osoitteessa Soi Sukhumvit 4, Khlong Toei, Bangkok. Kaksi kamerunista epäiltyä pysyi vapaana poliisitutkinnan alkaessa.

Poliisi paljasti tapauksen etenemisen, jossa Myanmarin kansalainen, jonka väitetään murhanneen kahden ulkomaalaisen epäillyn toimesta asuntohuoneessa Khlong Toeissa, Bangkokissa.

Kaksi epäiltyä pakeni ja heidän kerrotaan hyppineen maiden välillä välttääkseen lainvalvontaa.

5. Thaimaa on ilmoittanut 50 miljoonan bahtin lääketieteellisestä rahoituksesta ulkomaisten matkailijoiden auttamiseksi Thaimaassa matkustavien onnettomuuksien varalta.

Vakuutus on 1 miljoona bahtia henkilöä kohti kuolemantapauksessa, enintään 500,000 300,000 bahtia tapaturmavamman hoitoon ja XNUMX XNUMX bahtia pysyvän vamman, näön menetyksen tai pysyvän elinmenetyksen osalta.

6. Klo 6, 33. helmikuuta 18, Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran saapumisesta "Chan Song La" -kartanoon Bang Phlatissa, Bangkokissa.

Thaksinia uhkasi mahdollinen 112 pykälän mukainen rikos ja tietokonerikoslain rikkominen väitetysti väärien tietojen levittämisestä.

Thaksin oleskelee toistaiseksi kartanossaan kuuden kuukauden koeajalla.

Siinä kaikki tälle viikolle, ole turvassa!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.