Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Freedom Beach puhdistettu aurinkovarjoista ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 12. helmikuuta sunnuntaihin 18. helmikuuta 2024.

  1. Kuuluisa Freedom Beach on nyt puhdistettu aurinkovarjoista valmisteltaessa julistamista "virkistysmetsäksi".

Freedom Beach on nyt valmistautumassa muuttumaan "virkistysmetsäksi". Virkistysmetsäalueen ideana on pohjimmiltaan nähdä ranta luonnollisessa ympäristössään ja nauttia siitä sellaisena kuin luonto sen on tarkoittanut, ilman ravintoloita, rantatuoleja, alkoholia tai muuta sivistystä.

2. Rassadan kahvilasta löydetty luvaton leijonanpentu kuuluu Kiinan kansalaiselle, kertoo Thaimaan poliisi.

Hän ei kyennyt esittämään leijonan laillista lisenssiä, ja myös tarvittavasta mikrosirupaperityöstä oli kiistoja. Thaimaan viranomaiset takavarikoivat pojan.

3. Päihtynyt kuljettaja pidätettiin, kun hän oli ajanut keskusvarauksella ja törmännyt useisiin ajoneuvoihin Thalangissa.

Lava-auton kuljettaja ajoi Baan Keanin risteyksestä Thep Krasattrin osa-alueella ja törmäsi monien ajoneuvojen kanssa matkan varrella etelään suuntautuvalle kaistalle.

4. Etsitty pakistanilainen mies pidätettiin Phuketissa thaimaalaisen henkilökortin käytöstä.

Tämä ei ole ensimmäinen ongelma, jossa Pakistanin kansalaisilla on väärennettyjä tai laittomia henkilökortteja Thaimaassa.

5. Baaripäällikkö pidätettiin neljällä Baraku-sarjalla, joka tunnetaan myös nimellä Shisha, baarissa Cherng Talayssa.

Barakun avulla löydettiin paljon ulkomaisia ​​asiakkaita. Shisha tai Baraku on laitonta Thaimaassa.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.