Oleskeluajan ylittävä venäläinen mies pidätettiin Patongissa

Patong -

Yli yöpynyt venäläinen mies pidätettiin hotellissa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna 35-vuotiaan venäläisen miehen hotellihuoneessa Patongissa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle, jossa hän saa syytteen oleskeluajan ylittymisestä.

Phuket Express totesi, että Patongin poliisi ei paljastanut venäläisen miehen nimeä, kuinka monta päivää hänellä oli ylimääräistä oleskelua tai mikä johti pidätykseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.