Mies pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Mies pidätettiin Patong Beachillä ilotulitteiden laittoman myynnin vuoksi.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (18th) he pidättivät epäillyn, jonka nimi oli vain Mr. Boonsueb, 50, Buriramista. Hänet pidätettiin hotellin lähellä Patong Beachillä. Häneltä takavarikoitiin 10 sarjaa ilotulitteita. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ilotulitteiden luvattomasta myynnistä.

Phuket Express huomauttaa, että Thaimaassa kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita ei saa laukaista julkisesti ilman lupaa. Kaikille, jotka rikkovat tätä sääntöä, voidaan tuomita sakkoa enintään 60,000 XNUMX bahtia ja/tai vankeutta enintään kolmeksi vuodeksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.