Makha Bucha saapuu tänä lauantaina valtakunnallisen alkoholinmyyntikiellon kanssa Thaimaahan

Kansallinen -

Makha Bucha, thaimaalaisten toiseksi tärkein buddhalainen päivä, on vain muutaman päivän päässä tästä päivästä, 19. helmikuuta 2024.jos vierailet Thaimaassa tänä aikana, tässä on mitä sinun tarvitsee tietää.

Mikä on Makha Bucha?

Makha Bucha, joka osuu tälle lauantaille, 24. helmikuuta, muistelee neljää avaintapahtumaa Buddhan elämässä ja korostaa hänen opetuksiaan ja periaatteitaan. Temppeleissä järjestetään tänä päivänä erityisiä seremonioita, kuten kynttiläkulkueita ja laulamista, kun taas thaimaalaiset tarkkailevat tilaisuutta vierailemalla temppeleissä, harjoittamalla meditaatiota ja pidättäytymällä paheista, kuten alkoholista ja viihteestä.

Mitä tämä tarkoittaa ulkomaisille lukijoillemme?

Vaikka ei odoteta osallistuvan uskonnollisiin rituaaleihin, on tärkeää muistaa kunnioittava ilmapiiri. Vaatimaton pukeutuminen temppeleissä on välttämätöntä, ja äänekkään tai häiritsevän käytöksen välttäminen on ratkaisevan tärkeää.

Tässä on mitä sinun täytyy tietää:

  • Alkoholin myyntikielto: Huomioi Makha Buchan valtakunnallinen alkoholinmyyntikielto, joka alkaa 23. helmikuuta keskiyöstä ja kestää 24. helmikuuta keskiyöhön asti. Viihdepaikat, kuten baarit ja klubit, eivät myöskään voi toimia normaalisti, ja ravintolat, hotellit, supermarketit ja lähikaupat eivät saa myydä alkoholia 24 tunnin ajan.
  • Kunnioittava käytös: Huomioi melutaso ja vältä häiritsevää toimintaa. Muista, että tämä on pohdinnan ja kunnioituksen päivä monille thaimaalaisille.

Vinkkejä Makha Buchan nauttimiseen:

  • Vieraile temppelissä: Seremonioiden todistaminen voi olla ainutlaatuinen kulttuurikokemus.
  • Tutustu paikallisiin markkinoihin: Monet tarjoavat erikoisruokaa ja käsitöitä tänä aikana.
  • Osallistu kulttuuritoimintaan: Erilaisia ​​tapahtumia ja esityksiä voidaan järjestää, ja kaikkiin niihin on vapaa pääsy.

Näitä yksinkertaisia ​​ohjeita noudattamalla voit navigoida Makha Buchassa kunnioittavasti ja nauttia Thaimaan ainutlaatuisesta kulttuurisesta ilmapiiristä. Jos mietit, minä muina päivinä alkoholi on kiellettyä, lue lisää osoitteesta 2024 Thaimaan baari- ja viihdekeskukset ja alkoholittomat päivät.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.