Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra vapautettiin virallisesti ehdonalaisesta

Kansallinen-

Klo 6, 33. helmikuuta 18, Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran saapumisesta "Chan Song La" -kartanoon Bang Phlatissa, Bangkokissa.

Häntä tervehtivät sadat toimittajat ja hänen aikuisten lastensa tekemä käsintehty kyltti, mukaan lukien tytär Paetongtarn Shinawatra, Pheu Thai -johtaja, joka seurasi häntä kotiin. Thaksinilla oli niska- ja käsivarsituki, eikä virallista selitystä sille, miksi hän käytti niitä.

Thaksin ei ollut koskaan istunut yhtäkään kokonaista päivää vankilassa ja oli sen sijaan sairaalan erityisosastolla koko tuomionsa ajan ennen ehdonalaiseen vapauteen syyllistyneiden merkittävien terveysongelmien vuoksi. Ongelmien luonnetta ei ollut koskaan kerrottu julkisuuteen, ja Thaksinin perhe ja asianajajat sanoivat, että se rikkoisi terveydenhuollon tietosuojalakeja.

Thaksinin vapauttamisen vastustajat olivat jatkuvasti vastustaneet hänen oleskeluaan sairaalassa sanoen, että oli yleisen edun mukaista vapauttaa hänen terveydentilansa ja antaa heidän valitsemansa riippumattoman lääkärin tutkia Thaksin ja määrittää, tarvitsiko hänen todella olla sairaalassa. voidaan palauttaa normaaliin vankilaan. Useista yrityksistä ja vastalauseista huolimatta Thaksin jäi sairaalaan.
Thaimaan rikoslaitos määräsi Bangkokin tutkintavankilan virkamiehiä vierailemaan Thaimaan lakien mukaisesti ehdonalaiseen vapautettuun Thaksiniin liittyvine asiakirjoineen Thaimaan median mukaan.
Kun Thaksin allekirjoitti allekirjoituksensa hyväksyäkseen ehdot, kuten raportoinnin virkamiehille vähintään joka kolmas päivä ehdonalaisen vapauden aikana, Thaksin vapautettiin virallisesti koeajalla, jossa hänen täytyi jäädä kotiin kuusi kuukautta laillisten ja virallisten tapaamisten lisäksi, Thaimaan media. raportoitu.
Kuitenkin, Thaksinia uhkasi mahdollinen 112 pykälän mukainen rikos ja tietokonerikoslain rikkominen väitetysti väärien tietojen levittämisestä.

Thaksinin kerrottiin rikkoneen lakeja Thaimaan kuningaskunnan ulkopuolella 21. toukokuuta 2015 Soulissa, Etelä-Koreassa.
Siksi oikeusministerin tehtävänä oli seurata tapausta. Thaimaan teknologiarikosten torjuntaosasto suunnitteli lähettävänsä kirjeen Ratchadan rikosoikeudellisen viraston syyttäjälle allekirjoittaakseen syytteiden tunnustamisen.
Vähintään kolme kuukautta kerrottiin, että oikeusministeri voi tutkia lisärikoksia ennen asian viemistä oikeuteen.

Lehdistöaikaan mennessä syytteitä ei kuitenkaan ollut virallisesti esitetty, ja oli kysymyksiä siitä, olisivatko ne, ja Thaksinin vastustajilla ja kannattajilla oli eriäviä mielipiteitä asiasta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/