Tuntematon ruumis löydetty rannalta Thalangista, Phuketista

Thalang –

Tuntematon ruumis löydettiin Cherng Talayn rannalta.

Pelastussukeltajille ilmoitettiin ruumiista perjantaina kello 3 (00. helmikuuta).th) Surin Beachillä lähellä Soi 8:aa. He saapuivat paikalle löytääkseen miehen ruumiin rannalta. Ruumiin tunnistamista ei löytynyt.

Ruumis löydettiin rannalta ennen kuin se vietiin paikalliseen sairaalaan tunnistamista varten, Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille.

Aiemmin tällä viikolla 12th Cherng Talay -poliisi sai kalastusveneen kapteenilta ilmoituksen, että veneen miehistön jäsen putosi kalastusveneestä mereen ja oli kadonnut. Poliisi ei ole vielä vahvistanut, oliko ruumis sama kadonnut henkilö.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.