Thaimaa aikoo laajentaa viisumivapautta koskemaan uusia maita

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on ilmoittanut, että Thaimaa aikoo laajentaa viisumivapautta koskevaa politiikkaansa koskemaan entistä useampien maiden kansalaisia. Siirto seuraa äskettäin Kiinasta ja Intiasta tuleville matkailijoille myönnettyä poikkeusta, jonka tarkoituksena on elvyttää Kaakkois-Aasian toiseksi suurimmalle taloudelle elintärkeää matkailua.

Tapaamisessa Australian kenraalikuvernöörin David Hurleyn kanssa molemmat osapuolet harkitsivat molemminpuolista viisumivapausjärjestelmää edistääkseen maidensa välistä matkustamista ja liiketoimintaa. Thaimaan hallitus neuvottelee myös vastaavista sopimuksista Schengen-viisumialueen Euroopan maiden kanssa.

Huolimatta yrityksistä elvyttää alaa, Thaimaan matkailusektori ei ole vielä palautunut pandemiaa edeltävälle tasolle. Viime vuonna maahan saapui noin 28 miljoonaa ulkomaalaista turistia, mikä tuotti 1.2 biljoonaa bahtia tuloja, mikä on vähemmän kuin vuonna 40 ansaittu lähes 1.9 miljoonaa kävijää ja 2019 biljoonaa bahtia. Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) mukaan malesialaiset turistit johtivat matkaa. saapuvat noin 4.5 miljoonalla vierailijalla, ja seuraavaksi kiinalaisia ​​turisteja noin 3.51 miljoonaa.

Vuoden alusta yli 533,000 35 kiinalaista matkailijaa on vieraillut Thaimaassa, mikä tekee heistä suurimman vierailijaryhmän, jota seuraavat malesialaiset ja eteläkorealaiset. Matkailu- ja urheiluministeriö on edelleen optimistinen ja ennustaa, että Thaimaa voi houkutella tänä vuonna 3 miljoonaa ulkomaalaista vierailijaa, mitä vahvistaa tammikuussa rekisteröidyt XNUMX miljoonaa turistia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.