Epäilty pidätettiin Phuketissa 4,500 XNUMX meth-pillerillä

Phuket -

Miespuolinen epäilty pidätettiin 4,500 265 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (15th) he pidättivät vain Mr. Golfin, 38-vuotiaan, Phuketin Rassadasta kotoisin olevan epäillyn. Hänet pidätettiin Kra Roadilla Talad Yaissa, Phuket Townissa.

Häneltä takavarikoitiin Kra Roadin talossa 4,500 265 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa kidemetamfetamiinia.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.