Pakistanilainen pidätettiin Phuketissa thaimaalaisen henkilökortin käytöstä

Phuket -

Etsitty pakistanilainen mies pidätettiin Phuketissa thaimaalaisen henkilökortin käytöstä.

Royal Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille perjantaina (16. helmikuuta), että he pidättivät herra JAFFARin (alias), 31, Pakistanin kansalainen. Hänet pidätettiin talon edessä Surin Roadilla Talad Yaissa, Phuket Townissa.

Pidätys seurasi Pattanin lääninoikeuden hänelle 19. tammikuuta antamaa pidätysmääräystäth, 2024, jossa häntä syytetään väärennetyn henkilökortin käytöstä vahingon aiheuttamisesta. Hänet vietiin takaisin Mae Lanin poliisiasemalle Pattaniin.

Tämä ei ole ensimmäinen ongelma, jossa Pakistanin kansalaisilla on väärennettyjä tai laittomia henkilökortteja Thaimaassa.

Vuonna 2019 Pattani Immigration Bureau pidätti ensimmäisen kerran miehen, joka tunnistettiin vain IKRAMiksi, 24, Pakistanin kansalainen. Häntä syytettiin luvattomasta työskentelystä ja hänet karkotettiin. Viranomaiset havaitsivat, että alueella työskenteli paljon laittomasti pakistanilaisia.

Virkamiehet jatkoivat tutkintaa, jossa he löysivät herra saamelaisen, joka on herra IKRAMin nuorempi veli. Hän esitti virkamiehille Thaimaan henkilökortin. He tarkistivat Mae Lanin piiritoimistosta ja havaitsivat, että henkilökortti oli myönnetty laittomasti.

Virkamiehet tutkivat, kuinka nämä pakistanilaiset miehet saivat Thaimaan henkilökortit Mae Lanin piiritoimistosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.