Laittomia taksinkuljettajia vastaan ​​käynnistetty oikeustoimi Phuketissa

Phuket -

Kahta laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa on käynnistetty oikeustoimi.

Phuket Land Transport Office (PLTO) raportoi, että torstaina (15. helmikuuta).th) klo 4–00 asiaankuuluvat viranomaiset asettivat kahdeksi tunniksi tarkastuspisteen Phuketin kansainvälisen lentokentän lähelle Sakoon Thalangin osa-alueella.

Kaksi taksinkuljettajaa havaittiin käyttäneen henkilökohtaisia ​​ajoneuvoja matkustajien kuljettamiseen laittomina takseina (Black Plates). Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat sakon ja heidän ajokorttinsa otetaan huomioon 90 päivän ajokieltoon.

Phuket Express huomauttaa, että "Mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti normaalista henkilökohtaisesta ajoneuvosta (ironisesti valkoinen rekisterikilpi), jota käytetään matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.