Fire Guts -jätekaatopaikat Phuket Townissa – Video

Phuket -

Tulipalo tuhosi kaatopaikkoja Phuketin kaupungin kunnassa lähellä Saphan Hin Public Parkia Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin kunta kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tulipalosta kello 2 lauantaina aikaisin aamulla (00. helmikuuta).th). Paikalle saapuivat palomiehet paloautoineen Phuketin kaupungin, Wichitin ja Rasadan kunnasta. Palo levisi laajalle kaatopaikalle.

Palomiehet ruiskuttivat palon estääkseen sen leviämisen kaatopaikoilta läheisiin polttolaitoksiin ja tehtaisiin sekä muihin kaatopaikkaan liittyviin rakennuksiin.

Tästä aamusta lähtien savu nousi edelleen kaatopaikalta, vaikka palo oli hallinnassa. Paikallisia asukkaita kehotettiin käyttämään naamioita ja pysymään sisällä mahdollisuuksien mukaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.