Tuli tuhoaa kodin Wichitissä

Wichit-

Tuli tuhosi talon Wichitissä. Henkilövahinkoja ei ole raportoitu.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta talossa Soi Thep Anusornissa Wichitissä, Mueang Phuketissa maanantaina (12. helmikuuta). He saapuivat taloon kahdella paloautolla löytääkseen rakennuksen tulessa. Palon hallintaan meni noin puoli tuntia.

Talon sisäpuoli tuhoutui palossa täysin. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu. Palon syttymissyytä tutkitaan ja vahinkojen kustannuksia arvioidaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.