Baraku takavarikoitiin Thalangin baarista

Thalang –

Baaripäällikkö pidätettiin neljällä Baraku-sarjalla, joka tunnetaan myös nimellä Shisha, baarissa Cherng Talayssa.

Thalangin piiriviranomaiset tekivät ratsian tuntemattomaan baariin Cherng Talayssa. Barakun avulla löydettiin paljon ulkomaisia ​​asiakkaita. Baaripäällikkö pidätettiin ja takavarikoitiin neljä Baraku-sarjaa. Tämän jälkeen hänet vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle.

Häntä syytetään maksamattoman tupakan hallussapidosta ja kiellettyjen tuontitavaroiden (Baraku ja e-savukkeet) laittomasta myynnistä. Virkailijat eivät julkistaneet baarin johtajan ja baarin nimeä. Shisha tai Baraku on laitonta Thaimaassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.