Thaimaan Khanom Khrok sijoittui neljänneksi maailman parhaiden pannukakkujen joukossa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Päivitettyään maailman parhaiden pannukakkujen listaa helmikuussa 2024 Tasteatlas-sivusto havaitsi, että Thaimaan khanom khrok on sijoittunut niiden joukossa neljänneksi. Kolme parasta ovat (1) kreppejä Bretagnen Ranskasta, (2) kaiserschmarrn Itävallasta ja (3) jianbing Tianjinista Kiinasta.

Sivustolla kerrotaan khanom khrokista näin: ”Tämä pienikokoinen thaimaalainen jälkiruoka, jota usein kutsutaan pannukakuksi, vanukkaaksi tai kakuksi, on tehty taikinasta, jossa yhdistyvät riisijauho ja kookosmaito.

Jälkiruoka paistetaan suurissa rautapannuissa, joissa on pieniä, pyöreitä syvennyksiä, ja se valmistetaan tyypillisesti kahdessa vaiheessa – rapeana pohjakerroksena käytettävä taikina ja kermainen, kevyesti makeutettu kookosmaitotäyte. Tyypillisiä lisäyksiä vaniljakastikemaiseen täytteeseen ovat viipaloidut kampasipulit, taro, maissi tai kurpitsa.

Khanom khrok on Thaimaan peruskaturuokaa, jota nautitaan tyypillisesti nopeana ja täyttävänä välipalana, joka tasapainottaa makeita ja suolaisia ​​makuja erittäin hyvin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.