Nahkaselkäinen merikilpikonna pesi vuoden ensimmäisen pesän rannalla Thalangissa

Phuket -

Nahkaselkäinen merikilpikonna munii rannalla Thalangissa, joka on tämän vuoden ensimmäinen nahkakilpikonnan pesä Phuketissa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (14. helmikuuta)th) Mai Khaon osa-alueen hotellin henkilökunta ilmoitti heille, että he olivat löytäneet merikilpikonnan munivan jäljet ​​Mai Khao Beachiltä.

DMCR saapui rannalle löytääkseen noin 2 metriä leveän merikilpikonnaemon jälkiä. Kilpikonnan pesästä löydettiin nahkakilpikonnan munia.

Alueella ei ollut meriveden tai huonon sään vaikutusta ja pesää suojellaan ja valvotaan, kunnes munat kuoriutuvat viranomaisten toimesta. Munien määrää ei laskettu. DMCR:n mukaan merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Samanlainen artikkeli:

Äiti Olive Ridley Sea Turtle muni munia rannalla Phuketissa tämän vuoden tammikuussa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.