Päihtynyt kuljettaja jäi kiinni ajettuaan keskusvarastossa ja törmättyään ajoneuvoihin Thalangissa

Thalang –

Päihtynyt kuljettaja pidätettiin, kun hän oli ajanut keskusvarauksella ja törmännyt useisiin ajoneuvoihin Thalangissa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kello 6 keskiviikkona (30. helmikuuta)th) heille ilmoitettiin, että lava-auto ajoi Thep Krasattri -päätien keskusvarauksella Sri Soonthornin aurinkoalueella.

Pakettiauto ajoi Baan Keanin risteyksestä Thep Krasattrin osa-alueella ja törmäsi useiden ajoneuvojen kanssa matkan varrella etelään suuntautuvalle kaistalle. Päihtynyt mieskuljettaja otettiin lopulta kiinni ennen kuin hänet vietiin Thalangin sairaalaan huumetestiä varten.

Poliisi ei paljastanut kuljettajan henkilötietoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.