Kahdeksan uhkapeluria pidätettiin Patongissa

Patong -

Kahdeksan pelaajaa pidätettiin työleirillä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (14th) he tekivät ratsian työleirille Ratcha Pata Nusorn Roadilla. Kahdeksan pelaajaa löydettiin pelaamasta noppapelejä.

Min Par Si, Myanmarin kansalainen, myönsi poliisille, että hän isännöi uhkapelejä. Heiltä takavarikoitiin noppaa ja 3,300 XNUMX bahtia käteistä. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.