Thaimaa myöntää 50 miljoonaa bahtia lääkintäapua ulkomaisten matkailijoiden auttamiseksi onnettomuustapauksissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Vakuutus on 1 miljoona bahtia henkilöä kohti kuolemantapauksessa, enintään 500,000 300,000 bahtia tapaturmavamman hoitoon ja XNUMX XNUMX bahtia pysyvän vamman, näön menetyksen tai pysyvän elinmenetyksen osalta.

Bangkok, 15. helmikuuta 2024 – Matkailu- ja urheiluministeriö (MOTS) on yhteistyössä kansanterveysministeriön alaisen Kansallisen päivystyslääketieteen laitoksen (NIEM) kanssa julkistanut 50 miljoonan bahtin lääketieteellisen rahoituksen ulkomaisten matkailijoiden auttamiseksi onnettomuuksien varalta. Thaimaa.

Matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol sanoi ”Pääministeri ja valtiovarainministeri HE Srettha Thavisin on hyväksynyt matkailijoiden korvaukset onnettomuus- tai menetystapauksissa. Näin ollen matkailu- ja urheiluministeriö on käynnistänyt "Avustusohjelman ulkomaisten turistien vammoja ja onnettomuuksia varten" osana jatkuvia pyrkimyksiämme varmistaa turistien turvallisuus ja lisätä turistien luottamusta Thaimaahan.

50 miljoonaa bahtia käytetään ulkomaisten matkailijoiden auttamiseksi tapauskohtaisesti onnettomuuksien, rikosten ja muiden valitettavien tapahtumien tai katastrofien sattuessa. Mutta se ei saa johtua turistien huolimattomuudesta, aikomuksesta tehdä laittomia tekoja tai olosuhteista, jotka voivat aiheuttaa tapahtuman.

Ulkomaalaiset turistit ovat oikeutettuja vakuutusturvaan, jos heillä on voimassa oleva passi ja heidän tulee vierailla Thaimaassa 1.-31 turistiviisumin kanssa tai vain matkailutarkoituksessa.

Korvausaste kuolemantapauksessa on jopa miljoona bahtia. Pysyvän elimen menettämisen, näön menetyksen tai pysyvän vamman yhteydessä maksetaan 1 300,000 bahtia. Tapaturman sattuessa todelliset sairauskulut eivät ylitä 500,000 XNUMX bahtia.

MOTS on käynnistänyt "Thailand Traveler Safety" (TTS) -järjestelmän helpottaakseen ulkomaisia ​​matkailijoita, jotka voivat rekisteröityä verkossa ennen matkaa Thaimaahan turistiviisumilla tai vain matkailutarkoituksiin.

”MOTS:n lisäksi TTS-järjestelmään voivat päästä käsiksi myös matkailupoliisi ja NIEM, jotta he voivat tutkia turisteja alustavasti, ovatko he oikeutettuja avustushakemukseen. Tietojen kerääminen tapahtuu huomaamattomasti Thaimaan henkilötietolain mukaisesti. Mongkon Wimonrat, MOTS:n varapääsihteeri, sanoi.

Samaan aikaan NIEM on ehdottanut Tourist Emergency Medical Assistance Centerin (TEMAC) perustamista. Ulkomaisia ​​turisteja koskevissa onnettomuuksissa tai terveydellisissä hätätilanteissa TEMAC voi koordinoida MOTS:n Tourist Assistance Centerin (TAC) tai Tourist Police Hotline 1155:n tai NIEM Hotline 1669:n kanssa varmistaakseen, ovatko turistit oikeutettuja korvaukseen järjestelmän mukaisesti ja ohjaamaan heidät. sairaalaan sairaanhoitoa varten.

Flt. Luutnantti tohtori Atchariya Pangma, NIEM:n pääsihteeri, sanoi ”Yhdistämällä resurssejamme varmistaaksemme, että turistit saavat ensiapupalvelut ajoissa, lisäämme matkailijoiden luottamusta Thaimaan turvallisuusstandardeihin. Yhteistyöllä edistetään myös ensiapujärjestelmiemme tehokkuutta ja laatua matkailijoiden parhaaksi hyödyksi.

Samaan aikaan Matkailupoliisi hoitaa olemassa olevia Command and Control Operation Center (CCOC) ja Strong Tourism Community (STC) -aloitteita Smart Safety Zone -hankkeen toteuttamiseen ja matkailun turvallisuuden ylläpitämiseen tähtäävän teknologian soveltamisen ohjeiden mukaisesti.

”Matkailupoliisi on sitoutunut luomaan ulkomaalaisten matkailijoiden mielenrauhaa turvallisuuden suhteen. Näitä ovat muun muassa tiukan lainvalvonnan korostaminen, turistien hyväksikäytön estäminen ja petosongelman ratkaiseminen turistien luottamuksen lisäämiseksi Thaimaassa. Pol. Matkailupoliisin komissaari kenraaliluutnantti Saksira Pheuk-um sanoi.

Hakeakseen "Apuohjelma ulkomaisten matkailijoiden loukkaantumisia ja onnettomuuksia" -hankkeeseen turistit voivat jättää hakemuksensa matkailu- ja urheiluministeriöön, maakunnan matkailu- ja urheilutoimistoon (valtakunnallinen) tai Suvarnabhumin lentokentän ja Don Mueangin matkailuneuvontakeskukseen. Kansainvälinen lentokenttä (24/7) tai sähköpostitse: [sähköposti suojattu]tai lähettämällä postitse matkailu- ja urheiluministeriölle.

Lataa täydelliset tiedot Ulkomaisten matkailijoiden vammoja ja uhreja koskeva avustusohjelma.

Sudawan Wangsuphakijkosol, matkailu- ja urheiluministeri
Mongkon Wimonrat, matkailu- ja urheiluministeriön kansliapäällikkö
Flt. Luutnantti Dr. Atchariya Pangma, National Institute of Emergency Medicine -instituutin (NIEM) pääsihteeri
Pol. Kenraaliluutnantti Saksira Pheuk-um, matkailupoliisin komissaari
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.