PÄIVITYS: Kadonneen brittimiehen ruumis löydettiin kajakkionnettomuuden jälkeen Surat Thanista

Surat Thani -

A Brittituristi, joka oli kadonnut kajakkionnettomuudessa Rajjaprabhan padolla Baan Ta Khunin alueella, löydettiin traagisesti kuolleena.

Edellinen tarina:

Viranomaisten mukaan Britannian kansalainen Gowribalan Shanghaman, 24, oli pudonnut kajakistaan ​​padon veteen varhain sunnuntaina 11. helmikuutath, joka käynnistää etsintä- ja pelastusoperaation.

Nyt päivitykseen:

Surat Thanin PR-toimisto kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (14. helmikuuta)th) Britannian kansalaisen Gowribalan Shanghamanin, 24, ruumis löydettiin kellumasta Rajjaprabhan padolta. Hänen ruumiinsa löydettiin ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Surat Thanin viranomaisten kerrotaan olleen yhteydessä Britannian suurlähetystöön ja vainajan omaisiin.

TPN-media esittää surunvalittelunsa Shanghamanin ystäville ja perheelle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.