Patongin pesulavaras pidätettiin

Patong -

Etsitty pyykkivaras pidätettiin varastettuaan monia vaatteita pesulaliikkeestä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (13th) he pidättivät 30-vuotiaan miespuolisen epäillyn. Patongin poliisi ei paljastanut muita henkilötietoja. Häneltä takavarikoitiin monia varastettuja vaatteita.

Lauantaina (10th), Phang Mueang Sai Kor Roadilla sijaitsevan pesulaliikkeen omistaja teki ilmoituksen Patongin poliisille. Asiakkaat olivat aiemmin kertoneet liikkeen omistajalle, että heidän vaatteensa oli varastettu. Kaupan CCTV-kuvat osoittivat, että mies vei varhain aamulla kaupasta vaatteita, jotka eivät kuuluneet hänelle.

Patongin poliisi jäljitti epäillyn lähistöllä olevista CCTV-kuvauksista ennen kuin hänet pidätettiin. Häntä syytetään varkaudesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.