Lisa Blackpink debytoi 'White Lotus' -kaudella 3

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan K-pop-sensaatio Lalisa “Lisa” Manoban tekee näyttelijändebyyttinsä pimeän komediasarjan ”The White Lotus” suuresti odotetulla kolmannella tuotantokaudella. Tuotanto alkaa tässä kuussa, ja paikat Bangkokissa, Phuketissa ja Koh Samuissa tähtäävät julkaisuun vuonna 2025.

Lisan, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti menestyneen K-pop-yhtyeen Blackpinkin jäsenenä, seuraa lahjakas thaimaalaisten näyttelijöiden yhtye, mukaan lukien Dom Hetrakul, Patravadi “Lek” Mejudhon ja Maethi “Tayme” Thapthimthong.

"The White Lotus", joka sai ensi-iltansa 11. heinäkuuta 2021, sai nopeasti kriitikoiden suosiota ja suuren katsojamäärän, mikä sai HBO:n jatkamaan sarjaa alkuperäisen kuusiosaisen rajoitetun sarjan pidemmälle. Sen myöhempi kausi houkutteli edelleen yleisöä ja vahvisti esityksen paikkaa populaarikulttuurissa.

Mike Whiten luomaa sarjaa on kehuttu sen tutkimisesta ihmisen psyykettä sekoituksena synkkää huumoria ja draamaa luksuslomakeskuksen taustalla. Sarja on saanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien 14 Emmy-palkintoa ja kaksi Golden Globea, ja American Film Institute on tunnustanut sen yhdeksi parhaista televisio-ohjelmista sekä vuosina 2021 että 2022.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.