Leijonanpentu löydetty Rassadan kahvilasta viranomaisten takavarikoituna

Rassada -

Rassadan kahvilasta löydetty luvaton leijonanpentu kuuluu Kiinan kansalaiselle, kertoo Thaimaan poliisi.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Pratueng Phonmana kertoi keskiviikkona (14. helmikuuta) Phuket Expressille, että valokuvat leijonanpennusta Rassadan kahvilassa ovat levinneet sosiaalisessa mediassa tällä viikolla. Poliisi tarkasti Rassada Nusorn -tien kahvilan, mutta leijonanpentua ei alun perin löydetty.

Kahvilan omistajaksi tunnistettiin vain rouva Cherngmin, 31, Kiinan kansalainen. Hän kertoi poliisille omistavansa leijonanpennun, jonka hän osti Bangkokista 250,000 XNUMX bahtilla ja jonka hän ajoittain toi kahvilaan asiakkaiden nähtäväksi. Hän vei poliisin huoneeseensa läheiseen hotelliin, josta leijonanpentu löydettiin.

Hän ei kyennyt esittämään leijonan laillista lisenssiä, ja myös tarvittavasta mikrosirupaperityöstä oli kiistoja. Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään siitä, ettei hän ollut ilmoittanut villieläinten hallussapidosta asianomaisille virkamiehille. Leijonanpentu takavarikoitiin ja viedään turvallisesti villieläinten suojelualueelle, kun asianmukaista omistusta ja paperityötä käsitellään laillisesti.

Thaimaan lionit ovat olleet viime aikoina suuri tarinakysymys, ja huolenaiheet ovat nousseet sen jälkeen, kun ulkomaalainen Pattayassa oleva mies sai viruksen ajaessaan kalliilla avoautolla ympäri kaupunkia leijonan sisällä.

Tämän tapauksen jälkeen, jonka linkimme alla, Thaimaassa on tehty useita takavarikoita ja leijonia koskevia tarkastuksia. Lionit ovat laillisia yksityisomistuksessa Thaimaassa, mutta vaativat laajaa paperityötä ja kunnollisen kotiympäristön. Ei ole tarkoituksenmukaista antaa heidän olla kahviloissa tai asua pienissä kodeissa lähiöissä tai ajaa avoautoilla, sanoivat Thaimaan viranomaiset, jotka tarkastavat parhaillaan laillisten leijonanomistajien koteja eri puolilla maata varmistaakseen, että ympäristö on sopiva eläimille.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Pattayalla ajettu Bentley-sedan leijonanpentu matkustajan istuimella rekisteröitiin alun perin Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.