PÄIVITYS: Freedom Beach puhdistettu rantasängyistä

Patong -

Kuuluisa Freedom Beach on nyt puhdistettu aurinkovarjoista valmisteltaessa julistamista "virkistysmetsäksi".

Edellinen tarinamme:

Beach Bed Sateenvarjoja löydettiin kaikkialta Freedom Beachiltä Patongista, joka on luonnon- ja ympäristönsuojelualue.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat kertoi Phuket Expressille, että Freedom Beach on metsäministeriön vastuulla. Laitos riippuu virkistysmetsäprojektin virallisesta toteuttamisesta. Puolustuksen vapaaehtoiset ja poliisi partioivat nyt rannalla huolehtimaan turistien turvallisuudesta.

Phuket Forest Centerin johtaja Paisarn Noopichai kertoi Phuket Expressille, että Freedom Beach on nyt valmistautumassa muuttumaan "virkistysmetsäksi". Rantaoperaattoreita on kuitenkin nyt kielletty harjoittamasta sellaisia ​​​​toimintoja kuin ravintoloiden pitäminen ja aurinkovarjojen käyttö.

Tämä sisältää niin sanotun "harmaan alueen", jossa sateenvarjot ja rantatuolit tuodaan rannalle muilta alueilta. Alkoholi on myös kielletty rannalla kokoontumisen ja juhlien estämiseksi.

Virkistysmetsäalueen ideana on pohjimmiltaan nähdä ranta luonnollisessa ympäristössään ja nauttia siitä sellaisena kuin luonto sen on tarkoittanut, ilman ravintoloita, rantatuoleja, alkoholia tai muuta sivistystä, Metsähallituksen mukaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.